Senaste Nytt

Hej! Har haft fullt upp med köksrenovering i sommar men nu är anmälningslistan uppdaterad. Tyvärr råkade jag ut för ett inbrott i somras och då försvann min dator med anmälningsfilen och inbetalningarna. Har återställt filen nu men kan ju ha missat något så kolla gärna att listan stämmer.
I dagsläget är vi ca 45 anmälda så det finns gott om platser kvar.
Gör alltså gärna lite reklam för resan hos era jobbarkompisar.

Det blir ingen rundvandring på bryggeriet. Vår grupp är tyvärr för stor
Ses i höst.

 

Mvh Erik Björk

 

 Nu är även restaurangen bokad så det är bara att anmäla sig. Det finns också möjlighet att gå en rundtur i restaurangens bryggavdelning innan klockan sju. Det kostar i så fall extra ca 75 kr inkl ett litet glas öl. Själva glaset får man behålla som sovenir om jag fattat det rätt. Lägger in en extra ruta i anmälansformuläret för att kolla intresset. Detta är inte bindande utan bara för att jag ska veta om det finns intresse för en rundtur

 

 

Planeringeninför höstens resa till Lubeck är i full gång. Väntar bara på besked från restaurangen. Pris i år blir 1800 kr i dubbelrum och 2300 i enkelrum. Lite dyrare i år alltså (gamla väst är fortfarande dyrare än gamla öst) men å andra sidan har vi i år SPA-avdelning på hotellet ( som ingår i priset ). Avresa som vanligt kl 7.00 fre 27/10 från Mäster Johansgatan 2 och hemma igen ca  kl 20 sön 29/10. Anmälningsblanketten är inte riktigt klar än så vänta lite med att anmäla er. Uppdaterar infon så snart allt är klart. Anmäl er gärna till E-posten också så får ni mail med aktuell information.

Ses i höst!

Mvh Erik Björk

 

  

 

 

 

 

   

 

 


Välkommen

 

Länkar  

 

meny-.docx

Senaste-nytt

Disskussionsforum

 

Ange din mailadress här under