Senaste Nytt

Shoopingen på hemvägen blir på Bordershop Rostock. 

De flesta affärer i Tyskland är stängda på söndagar men Bordershop har öppet. Vill man kan man beställa i förväg så får man en snabb och bekväm shopping.

Har uppdaterat anmälningslistan på hemsidan nu så kolla gärna att allt stämmer. Det är bla en del av er som inte betalat de 100 kr extra i valuta tillägg men det kan ju hända att jag missat någon inbetalning.

Ses nästa fredag alltså. Glöm inte samling redan kl 5.45

Mvh Erik Björk

 

 

Hej allihopa! Nu är allt på plats vad det gäller resan. Vi blir 54 pers + Hans-Erik (bussföraren). 

Har uppdaterat hemsidan nu med den slutgiltiga anmälningslistan. Tacksam om ni öppnar den och kollar att allt stämmer vad det gäller Menyn på lördagen, vem ni delar rum med, samt om ni ska ha buffe på båten eller inte.

Mvh Erik Björk

Tyvärr har jag en liten tråkig uppdatering. Sedan jag bokade och kostnadsberäknade resan i februari har tyvärr Euro kursen stigit med drygt 5 %. Dvs både buss, hotell och mat har ökat med  drygt 5 %.
Detta gör att vi måste höja priset med en hundring. Alla andra år har jag skrivit att priset kan justeras pga Euro kursen men just i år har jag missat den infon på hemsidan. Typiskt nog just det året det blev aktuellt.
Hoppas ni har förståelse för denna höjning i alla fall. 
Tacksam om ni som kan Swisha gör det. Kan ni inte Swisha så går det bra att betala kontant  på bussen alt sätta in 100 kr på bankkontot som ni hittar på hemsidan, men som sagt, Swisha så långt det går. Så mycket enklare för mig.
Ses i slutet av Oktober närmare bestämt kl 05.45 26:e Oktober

 

Mvh Erik Björk 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

   

 

 


Välkommen

 

Länkar  

 Meny Fischermans

Senaste-nytt

Disskussionsforum

Ange din mailadress här under